
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Slow-cooked Beef Short Rib
- 50 g carrot peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g shallot halved
- 35 g leek white part only
- 35 g sunflower oil
- 250 g beef meat pieces, sinew free
- 400 g beef short ribs (2 x 200 g pieces)
- 1200 g water
- 1 tsp cornflour mixed with 1 tsp water (isteğe bağlı)
Beetroot Purée
- 150 g raw beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g red wine
- 80 g beetroot juice
- 10 g apple cider vinegar
- 10 g caster sugar
Cippolini Onions
- 1000 g water
- 50 g unsalted butter diced
- 10 g salt
-
3
cippolini onions (approx. 70 g each), peeled
veya spring onions large, white bulb only
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1245.7 kcal / 5212 kJ
- Protein
- 53.6 g
- Yağ
- 102.5 g
- Karbonhidrat
- 25.8 g
- Lif
- 4.1 g
- Doymuş Yağ
- 46.8 g
- Sodyum
- 2262.6 mg