Cihazlar ve Aksesuarlar
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 porties
Malzemeler
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (isteğe bağlı)2 el
-
pecannoten (isteğe bağlı) gehakt2 el
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
418.1 mg
Protein
8.2 g
Kalori
1234.5 kJ /
295 kcal
Yağ
24.2 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
6.5 g
Karbonhidrat
12.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basis
8 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 dk
Zalm mozaïek
Değerlendirme yok
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Değerlendirme yok
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Değerlendirme yok
Taartje met chocolade-praliné
Değerlendirme yok
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 dk
Courgettesoep met munt
35 dk
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1sa 30 dk
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Değerlendirme yok
Rode bietensalade
10 dk
Basilicumpesto
10 dk
Koolsla
10 dk