Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
TM6

Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler

4.7 (3 değerlendirme)

Malzemeler

Vinaigrette

  • 140 g extra vergine olijfolie
  • 60 g witte azijn
  • 30 g citroensap
  • 1 tl Dijon mosterd
  • 15 g ahornsiroop
  • 5 tl gedroogde basilicum
  • ½ tl zout, naar eigen smaak
  • ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak

Rode biet

  • 800 g rauwe rode bieten, in hun geheel, klein van formaat
  • 1110 g water
  • 115 g rucola
  • 225 g burrata
  • 2 el granaatappelpitten (isteğe bağlı)
  • 2 el pecannoten, gehakt (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 portie
Kalori
1234.5 kJ / 295 kcal
Protein
8.2 g
Karbonhidrat
12.1 g
Yağ
24.2 g
Doymuş Yağ
6.5 g
Lif
3.3 g
Sodyum
418.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler