Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler

Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler

4.7 3 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 porties

Malzemeler

Vinaigrette
  • extra vergine olijfolie
    140 g
  • witte azijn
    60 g
  • citroensap
    30 g
  • Dijon mosterd
    1 tl
  • ahornsiroop
    15 g
  • gedroogde basilicum
    5 tl
  • zout naar eigen smaak
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
    ¼ tl
Rode biet
  • rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat
    800 g
  • water
    1110 g
  • rucola
    115 g
  • burrata
    225 g
  • granaatappelpitten (isteğe bağlı)
    2 el
  • pecannoten (isteğe bağlı) gehakt
    2 el

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 418.1 mg
Protein 8.2 g
Kalori 1234.5 kJ / 295 kcal
Yağ 24.2 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 6.5 g
Karbonhidrat 12.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...