Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vinaigrette
- 140 g extra vergine olijfolie
- 60 g witte azijn
- 30 g citroensap
- 1 tl Dijon mosterd
- 15 g ahornsiroop
- 5 tl gedroogde basilicum
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Rode biet
- 800 g rauwe rode bieten, in hun geheel, klein van formaat
- 1110 g water
- 115 g rucola
- 225 g burrata
- 2 el granaatappelpitten (isteğe bağlı)
- 2 el pecannoten, gehakt (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 24.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 418.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glutenvrije gevulde pepers
Değerlendirme yok
Vegan pudding
15 min
Vegan moussaka
1h 50min
Champignon en spinazie lasagne
Değerlendirme yok
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Değerlendirme yok
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Değerlendirme yok
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Değerlendirme yok
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Değerlendirme yok
Graubünden gerstsoep
Değerlendirme yok
Worteltaart smoothie bowl
10 min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min