Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 4 Hähnchen-Unterschenkel mit Haut (ca. 600 g)
- 230 g Tomaten, geachtelt
- 100 g rote Zwiebeln, geachtelt
- 800 g Wasser
- 30 g Olivenöl
-
50
g Paprikamark
veya 50 g Tomatenmark - 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 200 g Sonnenweizen (z. B. von Ebly)
- 150 - 200 g gelbe Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 65 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 1 Zitrone, geviertelt, zum Servieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3076 kJ / 735 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 9.7 g
- Sodyum
- 1663 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 20 Min
Hackfleischtopf mit Porree und Auberginen
40min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1 Std.
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1 Std. 30 Min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Kalbfleisch-Stifado
5h 35min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Puten-Gemüse-Eintopf
45min
Hähnchen-Kokos-Curry mit Reis
40min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40min
Rindfleischeintopf
1h 40 min.