Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Chilischote, halbiert, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 400 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- 150 g Wasser
-
50
g Paprikamark
veya 50 g Ajvar - 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 250 g Aubergine, in Würfeln (2 cm)
- 300 g Porree, in Ringen (2 cm)
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 4 TL Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1733 kJ / 414 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1354 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 godz. 20 min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1h
Ravioli-Lasagne mit Hackfleisch
1 Std. 40 Min
Griechischer Auflauf mit Risoni, Feta und Oliven
2 Std.
Puten-Gemüse-Gyros
30min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1 godz. 20 min
Zucchini-Kartoffel-Topf mit Fleischbällchen und Ajvarsauce
50 min
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Hähnchen-Gemüse-Topf mit Gnocchi
40min
Tortellini-Bolo
20min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30min
Hackfleisch-Hirtenkäse-Auflauf
45min