
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Chilischote halbiert, entkernt
- 1 Zwiebel halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 400 g Rinderhackfleisch grob zerzupft
- 150 g Wasser
-
50
g Paprikamark
veya 50 g Ajvar - 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 250 g Aubergine in Würfeln (2 cm)
- 300 g Porree in Ringen (2 cm)
- 2 Lorbeerblätter getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 4 TL Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 414 kcal / 1733 kJ
- Protein
- 21 g
- Yağ
- 27 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Lif
- 4.9 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Sodyum
- 1354 mg