Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Arroz
- 2 cditas de sal
- 50 g de vinagre de arroz natural (ver tip)
- 15 g de azúcar
- 1000 g de agua
- 300 g de arroz para sushi
Nigiri sushi
- pasta de wasabi, lista para usar para untar
-
150 - 200
g de salmón fresco, en láminas (aprox. 6-12 mm de grosor y 2.5x5 cm de ancho y largo)
veya 100 g de atún fresco, en láminas (aprox. 6-12 mm de grosor y 2.5x5 cm de ancho y largo) - jengibre encurtido, tipo "beni shoga", para acompañar
- salsa de soya, la necesaria para acompañar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1053.7 kJ / 251.9 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 42.2 g
- Yağ
- 4.2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 799.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cocción de arroz japonés (500 g)
35 min
Arroz para sushi
40 min
Tartar de salmón con aguacate y huevo
45 min
Poke bowl hawaiano
45 min
Donas de sushi
50 min
Cocción arroz basmati (400 g)
35 min
Sushi California
1 Std.
Cocción de arroz japonés (350 g)
35 min
Temaki sushi (TM6)
1u. 40min
Cocción de arroz japonés (250 g)
35 min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min