Thermomix® Bıçak kapağı gerekli

Bu tarifi hazırlamak için Thermomix® Bıçak Kapağına ihtiyacınız var Daha fazla bilgi

Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
TM6

Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie

5.0 (6 değerlendirme)

Malzemeler

Salsa alle ciliegie

  • 20 g di burro
  • 150 g di ciliegie denocciolate, in quarti
  • 50 g di Vermouth rosso

Anatra

  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 1 petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
  • olio extravergine di oliva
  • sale q.b.

Besin Değeri
şuna göre 2 porzioni
Kalori
3691 kJ / 882 kcal
Protein
87 g
Karbonhidrat
13.7 g
Yağ
49.6 g
Doymuş Yağ
9.8 g
Lif
2 g
Sodyum
447.9 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler