Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g di vino rosso
-
100
g di vino Porto
veya 100 g di acqua - 250 g di acqua
- 350 g di zucchero
- 2 stecche di cannella
- 2 bacche di anice stellato
- 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
- 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione (TM6)
15 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Tarte tatin
2h 30 min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30 min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Petto d'anatra con zabaglione all'arancia
2h 20min
Pere a Cottura Lenta con salsa al cioccolato
4 Std. 30 Min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2h 30 min
Crème brûlée portoghese
30min