Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g di vino rosso
-
100
g di vino Porto
veya 100 g di acqua - 250 g di acqua
- 350 g di zucchero
- 2 stecche di cannella
- 2 bacche di anice stellato
- 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
- 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15min
Tarte tatin
2h 30min
Pere al vino rosso
3sa 20 dk
Zabaione (TM6)
15min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Pere al vino rosso
3sa 20 dk
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Pere al vino con crema inglese
4 godz. 30 min
Zabaione al liquore d'arancia
15min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2h 30min
Vitello tonnato sottovuoto
5h