焖菜

焖菜

4.6 24 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
3 人份

Malzemeler

  • 蒜头
    20 克
  • 10 克
  • 虾仁
    100 克
  • 西兰花 切小朵
    100 克
  • 芦笋 根部刨皮,切段
    100 克
  • 胡萝卜 切粗条
    100 克
  • 蘑菇 去根切厚片
    80 克
  • (约½茶匙)
    3 克
  • 荷兰豆 去两头蒂
    80 克
  • 胡椒粉
    1 小撮

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 516.7 mg
Protein 9.7 g
Kalori 457 kJ / 109.3 kcal
Yağ 4.6 g
Lif 1.8 g
Doymuş Yağ 0.7 g
Karbonhidrat 9.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...