Cihazlar ve Aksesuarlar
焖菜
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
3 人份
Malzemeler
-
蒜头20 克
-
油10 克
-
虾仁100 克
-
西兰花 切小朵100 克
-
芦笋 根部刨皮,切段100 克
-
胡萝卜 切粗条100 克
-
蘑菇 去根切厚片80 克
-
盐 (约½茶匙)3 克
-
荷兰豆 去两头蒂80 克
-
胡椒粉1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
516.7 mg
Protein
9.7 g
Kalori
457 kJ /
109.3 kcal
Yağ
4.6 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
0.7 g
Karbonhidrat
9.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
年度热门食谱精选
12 Tarif
Çin
Çin