Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g d'eau minérale
- 500 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 7350 kJ / 1730 kcal
- Protein
- 70 g
- Karbonhidrat
- 340 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15h 25 min
Pain de campagne
3h 45min
Petits pains aux noix
4 godz. 30 min
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Croissants au beurre
16h 15 min
Pain au levain
17h
Pain de seigle
4h 10min
Pain de campagne
2h
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Mon pain de campagne maison
4h 40min