
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 ½ oz all-purpose flour
Rice
- 10 oz long-grain rice
- 35 oz water
- 1 tsp salt
Gumbo
- 4 garlic cloves
- 1 oz fresh parsley leaves and tender stems
- 5 sprigs fresh thyme leaves only
- 4 oz yellow onions quartered
- 4 oz green bell peppers cored and cut into pieces (1 in.)
- 4 oz celery cut into pieces (½ in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 tbsp Cajun spice mix
- 3 dried bay leaves
- 6 oz vegetable oil
- 28 oz chicken stock
- 4 tsp chicken stock paste (see Tip) (isteğe bağlı)
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless halved
- 6 oz andouille sausage, pre-cooked sliced in rounds (1 in.)
- ½ - 1 tsp salt to taste
- ½ tsp ground black pepper to taste
- 3 green onions sliced, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 773.6 kcal / 3236.8 kJ
- Protein
- 25.3 g
- Yağ
- 46.8 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Lif
- 2.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Sodyum
- 1162.2 mg