Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 ½ oz all-purpose flour
Rice
- 10 oz long-grain rice
- 35 oz water
- 1 tsp salt
Gumbo
- 4 garlic cloves
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell peppers, cored and cut into pieces (1 in.)
- 4 oz celery, cut into pieces (½ in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 tbsp Cajun spice mix
- 3 dried bay leaves
- 6 oz vegetable oil
- 28 oz chicken stock
- 4 tsp chicken stock paste (see Tip) (isteğe bağlı)
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 6 oz andouille sausage, pre-cooked, sliced in rounds (1 in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 3 green onions, sliced, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3236.8 kJ / 773.6 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 46.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 1162.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Gyro Phyllo Rolls
1h
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Creole Style Jambalaya
1 Std. 10 Min
Beef Short Rib Chili
1 Std. 25 Min
Beer Cheese
15min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
One Pot Cheeseburger Helper
45min
Egg Salad
30min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min