Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 500 g dana sokum, yağsız, temizlenmiş, küp küp kesimiş (2-2.5 cm)
-
100
g beyaz şarap
veya 100 g su - 150 g soğan, dörde bölünmüş
- 70 - 80 g dilimlenmiş çemensiz pastırma, ince dilimlenmiş, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 10 g un
- 1 yk toz tatlı kırmızı biber
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 400 g et suyu (sıvı), (kemik suyu), bk. Öneriler
- 500 g karışık sebze, dondurulmuş, çözdürülmüş ( küp küp doğranmış havuç yakl. 1 cm ve bezelye)
- 4 haşlanmış yumurta, dörde bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Karbonhidrat
- 13.8 g
- Yağ
- 28.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1026.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Brak ocen
Kereviz Remoulade
Brak ocen
Pancar Carpaccio
Brak ocen
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2 Std. 10 Min
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1 Std.
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min