
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 500 g dana sokum, yağsız, temizlenmiş, küp küp kesimiş (2-2.5 cm)
-
100
g beyaz şarap
veya 100 g su - 150 g soğan, dörde bölünmüş
- 70 - 80 g dilimlenmiş çemensiz pastırma, ince dilimlenmiş, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 10 g un
- 1 yk toz tatlı kırmızı biber
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 400 g et suyu (sıvı), (kemik suyu), bk. Öneriler
- 500 g karışık sebze, dondurulmuş, çözdürülmüş ( küp küp doğranmış havuç yakl. 1 cm ve bezelye)
- 4 haşlanmış yumurta, dörde bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Karbonhidrat
- 13.8 g
- Yağ
- 28.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1026.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 Min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 Std. 10 Min
İrlanda Kremalı ve Antep Fıstıklı Çikolata
4h 25min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 Min
Sebzeli Karides
40 Min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 godz. 5 min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 Min
Tavuk Bulyon
45 Min