Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g limon suyu, taze sıkılmış
- 200 g krema %30-40 yağ oranlı
- 2 yk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi (bk. Öneriler)
- 400 g su
- 1 diş sarımsak
- 600 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (3 cm)
-
200
g yabani havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
veya 200 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm) - 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 2 yumurta sarısı
- 20 g mısır nişastası
- 2 tutam karabiber
- maydanoz yaprağı, taze, servis etmek için, ince doğranmış (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1730.5 kJ / 412.8 kcal
- Protein
- 38.5 g
- Karbonhidrat
- 14.5 g
- Yağ
- 21.5 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 751.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karnıyarık
1h
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Değerlendirme yok
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3u. 15min
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Değerlendirme yok
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40min
Kenevir Tohumu Sütü
10min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10min
Somon ve Rezeneli Risotto
25min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15min
Turplu krem peynir
10min