Cihazlar ve Aksesuarlar
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 30 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
limon tercihen organik1
-
portakal tercihen organik1
-
tuz, iri taneli10 g
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
maydanoz, taze sadece yaprakları1 dal
-
hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz 2 adet (her biri 200 g)400 g
-
zeytinyağı40 g
-
su gerekirse ekstra su (karıştırma kabının maksimum kapasitesini geçmeyecek miktarda)1400 g
-
limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
2095 mg
Protein
49.3 g
Kalori
1744 kJ /
417 kcal
Yağ
22.4 g
Lif
0.8 g
Doymuş Yağ
7 g
Karbonhidrat
4.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Meksika Fasulyeli Quesadilla ve Guacamole
45 dk
Pırasa ve Gravyer Peynirli Kiş
1sa 5 dk
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2sa 55 dk
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 dk
Somon Tartar
10 dk
Biber Soslu Hindi Köftesi
55 dk
Kırmızı Şaraplı Armut
3sa 20 dk
Somon ve Rezeneli Risotto
25 dk
Sabayon
15 dk
Sebze Bulyon
1sa
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
1sa 5 dk
Parmesanlı Krakerler
50 dk