Cihazlar ve Aksesuarlar
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 30 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
limon tercihen organik1
-
portakal tercihen organik1
-
tuz, iri taneli10 g
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
maydanoz, taze sadece yaprakları1 dal
-
hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz 2 adet (her biri 200 g)400 g
-
zeytinyağı40 g
-
su gerekirse ekstra su (karıştırma kabının maksimum kapasitesini geçmeyecek miktarda)1400 g
-
limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
2095 mg
Protein
49.3 g
Kalori
1744 kJ /
417 kcal
Yağ
22.4 g
Lif
0.8 g
Doymuş Yağ
7 g
Karbonhidrat
4.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40 dk
Çıtır Balıklı Sandviç
40 dk
Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk
1sa 50 dk
Badem Kıtırlı Somon ve Kuşkonmazlı Limonlu Tagliatelle
35 dk
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 20 dk
Tavuklu ve Körili Darı
35 dk
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 dk
Gazpacho
10 dk
Bircher Müsli
12sa 10 dk
Tahin Pekmez
15 dk
Zeytin ve Kekikli Keçi Peynir Dip
10 dk
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3sa 10 dk