
Cihazlar ve Aksesuarlar
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 30 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
limon tercihen organik1
-
portakal tercihen organik1
-
tuz, iri taneli10 g
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
maydanoz, taze sadece yaprakları1 dal
-
hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz 2 adet (her biri 200 g)400 g
-
zeytinyağı40 g
-
su gerekirse ekstra su (karıştırma kabının maksimum kapasitesini geçmeyecek miktarda)1400 g
-
limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)30 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
417 kcal /
1744 kJ
Protein
49.3 g
Yağ
22.4 g
Karbonhidrat
4.1 g
Lif
0.8 g
Doymuş Yağ
7 g
Sodyum
2095 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 dk
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 dk
Kırmızı Şaraplı Armut
3sa 20 dk
Dim Sum 'Shao Mai'
2sa
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1sa 15 dk
Puttanesca Sos
55 dk
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Portakal Soslu Tavuk Baget
1sa 25 dk
Düşük Karbonhidratlı Tavuk Tabanlı Pizza
1sa
Çin Usulü Dana Eti
1sa 20 dk
Taneli Sebze Çorbası
50 dk
Çiğ Köfte (3 porsiyon)
1sa 45 dk