Cihazlar ve Aksesuarlar
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 30 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
limon tercihen organik1
-
portakal tercihen organik1
-
tuz, iri taneli10 g
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
maydanoz, taze sadece yaprakları1 dal
-
hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz 2 adet (her biri 200 g)400 g
-
zeytinyağı40 g
-
su gerekirse ekstra su (karıştırma kabının maksimum kapasitesini geçmeyecek miktarda)1400 g
-
limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
2095 mg
Protein
49.3 g
Kalori
1744 kJ /
417 kcal
Yağ
22.4 g
Lif
0.8 g
Doymuş Yağ
7 g
Karbonhidrat
4.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chia Tohumlu Hurma Çayı
25 dk
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 dk
Rendelenmiş Parmesan veya diğer sert peynirler
10 dk
Zencefilli Köpüklü Şarap
40 dk
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1sa 5 dk
Avokadolu Ispanaklı Smoothie
10 dk
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 dk
Mercimek musakka
2sa 20 dk
Parmesan Peynirli Risotto
30 dk
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4sa 45 dk
Armutlu ve Elmalı Detoks İçeceği
10 dk