Uyumlu sürümler
Pasta fresca con harina de garbanzos (sin gluten y sin azúcar)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de harina de garbanzos
- 3 huevos
- 20 g de aceite de girasol
- ¼ de cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 11.7 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 212.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8óra
Pan de caja sin gluten
40 Min
Sorbete de limón y espumante
Değerlendirme yok
Lasaña boloñesa (sin gluten)
2h
Mostaza de estragón
15min
Rollos de brioche caramelizados (sin gluten)
2h 15min
Pan exprés sin gluten
1h
Pan alemán sin gluten
3u.
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan 100% trigo sarraceno
2h
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min