Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Reibekuchen-Boden
- 350 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Ei
- 30 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
Spinatcreme und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Rahmspinat, TK, in Pellets
- 200 g Crème fraîche
- 4 Eier
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zitronenschale, fein gerieben
- ¼ TL Muskat
- 150 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 20 g Sahne-Meerrettich
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 684 kJ / 163 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 426 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 Min
Sauerkraut-Quiche mit Kasseler
1 godz. 30 min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1sa
Gedeckte Waldpilz-Tarte
1 Std. 45 Min
Västerbotten Quiche
1 godz. 30 min
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1 godz. 30 min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1 Std. 45 Min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1 godz. 30 min
Spargel-Zwiebelkuchen
1 Std. 10 Min
Kräuterkuchen
2sa
Kartoffel-Lachs-Auflauf
1 godz. 40 min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1sa 15 dk