Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl
- 1 Ei
- 20 g Wasser
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Spitzkohl (ca. 400 g), in Stücken
- 20 g Öl
- 1 TL Salz
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Pfeffer, mild
- ¼ TL Chiliflocken
- 3 Bratwürste, roh, gewürzt (ca. 300 g)
- 200 g Schmand
- 100 g Milch
- 2 Eier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2130 kJ / 509 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.
Kartoffel-Kürbis-Auflauf mit Wirsing und Cabanossi
1 Std. 35 Min
Porree-Feta-Tarte
2h
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2h
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Sauerkraut-Quiche mit Kasseler
1h 30min
Grünkohl-Quiche
1h 30min
Chinakohl-Pizza
1u. 40min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2h
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 Std. 20 Min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min
Grünkohltarte
2h