Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 50 g Bergkäse, in Stücken
- 300 g Wirsing, in Stücken
- 20 g neutrales Öl
- 180 g Zwiebeln, geachtelt
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 150 g Milch
- 150 g Frischkäse
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 100 g Trauben, rot, kernlos, halbiert
- 125 g Camembert, in Scheiben (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2426 kJ / 580 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1u.
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1h 30 min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1h 30 min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1u. 20min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1u.
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1u.
Überbackene Risoni mit Gemüse
1h 30 min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2sa 40 dk
Kartoffel-Porree-Stampf mit mediterranem Topping
45 min