
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Grüner Salat
- 120 - 150 g Salatgurke in Scheiben (2-3 mm)
- 40 g Rucola
- 40 g Blattspinat, frisch
- 2 - 3 Stängel Dill abgezupft
-
2 - 3
Stängel Minze abgezupft
veya 2 - 3 Stängel Basilikum abgezupft - 60 g rote Zwiebeln halbiert
- 50 g Olivenöl
- ¼ - ½ TL Koriander, gemahlen
- 1 EL Weißweinessig
- 10 g Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Zucker
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Dill-Joghurt
- 2 - 3 Stängel Dill abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 250 - 300 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 2 - 3 Prisen Salz
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 1700 g Wasser
- 50 g Weißweinessig
- 4 Eier
- 3 EL Butter
- 1 TL Paprika de la Vera
- ½ - 1 TL Chiliflocken, getrocknet
- ½ TL Sumak (isteğe bağlı)
- 2 - 3 Prisen Salz
- Toastbrot getoastet, zum Servieren
- Dill zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 341 kcal / 1426 kJ
- Protein
- 14 g
- Yağ
- 26 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Lif
- 1.9 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Sodyum
- 462 mg