Cihazlar ve Aksesuarlar
Geroosterde porchetta met peren en uien
Hazırlık 1sa
Toplam 12sa
16 porties
Malzemeler
-
olijfolie10 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 g
-
verse bieslook grof gehakt5 g
-
verse salie enkel de bladeren5 g
-
verse tijm enkel de bladeren5 g
-
verse rozemarijn enkel de naalden5 g
-
mosterd1 el
-
teentjes knoflook3
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden100 g
-
rode uien in vieren gesneden200 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend2000 g
-
zeezout2 tl
-
gemalen zwarte peper2 ½ tl
-
venkelknollen in vieren gesneden2
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden400 g
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
303.7 mg
Protein
12.9 g
Kalori
2963.8 kJ /
708.4 kcal
Yağ
67.3 g
Lif
3.7 g
Doymuş Yağ
24.4 g
Karbonhidrat
13.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Feestelijk Buffet
12 Tarif
Benelüks
Benelüks
Klassiekers
27 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Değerlendirme yok
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 dk
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 dk
Kippenbouillonpasta
45 dk
Groentenbouillonpasta
45 dk
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2sa 10 dk
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 dk
Cider-Kipstoofpot
Değerlendirme yok
Sloppy Gold Rush Burgers
Değerlendirme yok
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Değerlendirme yok
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 dk
Portugees brood (Pão de água)
3sa 30 dk