Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling

Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 1sa
Toplam 2sa 30 dk
8 porties

Malzemeler

  • gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)
    10 g
  • teentje knoflook
    1
  • zout
    1 ½ tl
  • vers gemalen zwarte peper
    ¾ tl
  • runderlende (in één stuk)
    900 - 1000 g
  • water
    600 g
  • mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)
    200 g
  • tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)
    200 g
  • verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)
    20 g
  • extra vergine olijfolie
    4 el
  • verse bieslook en iets meer om af te werken
    20 g
  • vers gemalen peper
    ¼ tl
  • zeezoutvlokken
    ½ tl
  • water
  • boter
    20 g
  • maïzena (zetmeel)
    5 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 1067.3 mg
Protein 29.8 g
Kalori 1756.2 kJ / 419.7 kcal
Yağ 31.5 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 12.6 g
Karbonhidrat 3.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...