客家紅糟蒸魚片

客家紅糟蒸魚片

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
2 人份

Malzemeler

  • 紅鯛魚片 (約400克),洗淨,切塊
    2 片
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 太白粉
    1 小撮
  • 香油
    2 茶匙
  • 蒜頭
    5 粒
  • 新鮮紅辣椒 切段
    ½ 根
  • 10 克
  • 紅糟醬
    1 大匙
  • (含料理和蒸煮用水)
    530 克
  • 鴻喜菇 (約50克),切小丁
    ½ 包

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 6.2 g
Kalori 399 kJ / 95 kcal
Yağ 5.8 g
Lif 0.7 g
Karbonhidrat 1.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...