Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 克 羊排 ,选羊肋排,切4×4厘米块
- 适量 水 ,焯水用
- 50 克 新鲜黑木耳 ,切丝
- 50 克 绿豆芽
- 50 克 茼蒿
- 50 克 蟹味菇
- 50 克 荷兰豆 ,切丝
- 50 克 金针菇 ,去除根部
- 50 克 胡萝卜 ,切丝
- 65 克 料酒
- 1550 克 水
- 4 片 姜
- 2 片 白芷
- 8 克 盐 (约2平茶匙)
- 10 - 15 粒 枸杞
- 6 颗 鸡蛋(约53-63克)
- 水 ,加至主锅的1升刻度线
- 300 克 猪肉肉糜
- 1 小撮 盐
- 15 克 生抽
- 1 小撮 白胡椒粉
- 3 根 葱 ,切末
- 120 克 红腐乳汁
- 2 块 腐乳 ,约50克左右
- 500 克 带皮五花肉 ,切5厘米块
- 100 克 花雕酒
- 80 克 冰糖
- 1 汤匙 生抽
- 2 茶匙 醋
- 2 茶匙 麻油
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 5549 kJ / 1327.5 kcal
- Protein
- 73.8 g
- Karbonhidrat
- 34.2 g
- Yağ
- 96.2 g
- Doymuş Yağ
- 26.8 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 3130.7 mg