Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g queijo Gruyère
- 2 dentes de alho
- 50 g manteiga
- 400 g natas
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo caldo de galinha - 20 g mostarda de Dijon
- 650 g bolbo de aipo cortado em rodelas finas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de funcho
- 600 g cherne s/ pele e s/ espinhas cortado em cubos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3289 kJ / 786 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frango cremoso com feijão-verde e cuscuz
25 min
Peru festivo
30 min
Legumes miniatura em papelote com manteiga aromatizada com tomilho
45 min
Salada de maçã com nozes
5 menit
Sopa fria de milho e espargos laminados
35 min
Fritatas de queijo de cabra e espinafres
30 min
Tarte de feta e espinafres
40 min
Sopa fria de pepino, maçã e limão
10 min
Ovos verdes
40 min
Polenta de abóbora
45 min
Escabeche de bacalhau
30 min
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2 godz. 5 min