Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g maydanoz, sadece yaprakları
- 20 g nane yaprağı
- 650 g su
- 800 g tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 250 g süzme yoğurt, koyu kıvamlı
- 20 g hardal
- 2 yk limon suyu
- ½ limonun kabuğu, sarı kısımları, ince rendelenmiş
- ¾ tk toz tatlı kırmızı biber
- ½ tk toz acı kırmızı biber
- ¾ tk sumak
- 1 tk kekik
- ½ tk sarımsak tozu
- ¾ tk toz kişniş
- 1 tk toz zerdeçal
- 1 tk toz kimyon
- 2 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 4 lavaş
- 8 yaprak marul
- 2 adet salatalık, şerit halinde kesilmiş
- 2 adet kapya biber, şerit halinde kesilmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 9436.4 kJ / 2257.6 kcal
- Protein
- 239.6 g
- Karbonhidrat
- 242.8 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 28.4 g
Alternatif tarifler
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1 Std. 10 Min
Çıtır Tavuk, Coleslaw ve Ballı Hardallı Mayonez
1 Std. 10 Min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Egzotik Smoothie
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 Std. 5 Min
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10min
Elmalı Çörek
2 Std. 20 Min
'Eggnog' Konyak Likörü
15 Min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Değerlendirme yok
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 Min
Çedar Dolgulu Burger
45 min