Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 克 干桃胶
- 20 克 银耳
- 1 个 鸡 ,选童子鸡(约800-900克)
- 4 片 姜
- 2 根 葱
- 1 ½ 茶匙 盐
- 1000 克 水
- 60 克 糖
- 5 克 干玫瑰花蕾
- 100 克 花雕酒
- 1 条 石斑鱼 ,选择老虎斑(约500克),宰杀去除鱼鳞和内脏
- 1 汤匙 料酒
- 1 汤匙 油
- 200 克 西兰花, 切小朵 ,西兰花根部保留装饰
- 50 克 胡萝卜 ,切成半圆形片
- 30 克 蒸鱼豉油
- 20 克 油
- 75 - 80 克 葱 ,切末
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2042 kJ / 488.5 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Karbonhidrat
- 31.2 g
- Yağ
- 18.7 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 1453.5 mg