Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g uien, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 stuk verse gember, geschild (± 2 cm)
- 30 g zonnebloemolie
- 200 g rode paprika's, in plakjes (6 cm x 1 cm)
- 120 g witte wijn
- 400 g visfumet
- 300 g water
- 400 g diepgevroren gemengde zeevruchten
- 2 tl zoete paprikapoeder
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 zakje saffraan
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 10 g suiker
- 5 g zout
- 200 g verse kabeljauwfilets, in stukken (3 cm)
- 30 g limoensap, vers geperst
- 1 limoen, in partjes
- ½ bos verse peterselie
- stokbrood, om op te dienen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1154.6 kJ / 276 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1654.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamscurry
1 godz.
Mallorcaanse vissoep
40 min
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 godz.
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Koolsoep
50 Min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Viscurry
35min
Snelle Thaise kipcurry
40 min