Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 teentje knoflook
- 40 g extra vergine olijfolie
- 350 g paprika, rode, in stukken (2-3 cm)
- 1 takje verse basilicum
- 2 tl fijn zout
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 snuifje rode peper (isteğe bağlı)
- 1 laurierblad, gedroogd
- 2 - 3 ansjovisfilets, in olie of gepekeld, goed uitgelekt
- 700 g kippenpootjes, ontveld, met been (dijen en bouten gesplitst)
- 100 g blond bier
-
50
g groentenbouillon (isteğe bağlı)
veya 50 g water + 1 tl groentebouillonpasta, zelfgemaakt (isteğe bağlı) - 1 snuifje witte peper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 14.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kip met romige groenten saus
50 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Kipfricassee
Değerlendirme yok
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min