Uyumlu sürümler
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biefstuk
- 2 filets mignon (ossenhaas)
- zout, naar eigen smaak
Aardappelen
- 600 g water
- 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 el olijfolie
- ½ tl zout
Gepeperde Parmezaanse saus
- 55 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 el zwarte peperkorrels
- 5 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 55 g sjalotten, in stukken
- 55 g boter, in stukken
- 140 g kippenbouillon
- 30 g brandy
- 1 el bloem
- 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.
Afwerking
- 1 el koolzaadolie
- 1 el boter
- 55 g Roquefort kaas, verkruimeld
- verse rozemarijn (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 5113 kJ / 1222 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 92 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Değerlendirme yok
Tomatenmannetjes
Değerlendirme yok
Steak Stroganoff
45min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Groene pepersaus
20min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min