Cihazlar ve Aksesuarlar
青蔥火腿司康
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 25 dk
10 個
Malzemeler
-
蔥 只取蔥綠,切蔥花20 克
-
奶油 置於室溫軟化115 克
-
冰糖粉125 克
-
鹽¼ 茶匙
-
低筋麵粉 以篩網過篩500 克
-
泡打粉25 克
-
牛奶250 克
-
火腿 切丁50 克
-
蛋黃 打散1 顆
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 塊
Protein
6.4 g
Kalori
1407 kJ /
336 kcal
Yağ
10.9 g
Lif
0.6 g
Karbonhidrat
53.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan
在家自煮-親子宅烘焙
10 Tarif
Tayvan
Tayvan