Cihazlar ve Aksesuarlar
奶酥麵包
Hazırlık 45 dk
Toplam 3sa 15 dk
10 塊
Malzemeler
奶酥餡
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化50 克
-
冰糖粉40 克
-
奶粉50 克
-
鹽1 小撮
麵包外皮
-
牛奶150 克
-
冰糖粉20 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
-
椰子粉 少許,裝飾用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 塊
Protein
7.1 g
Kalori
1069 kJ /
255 kcal
Yağ
11.4 g
Lif
0.4 g
Karbonhidrat
31.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一學就會人氣烘焙
11 Tarif
Tayvan
Tayvan