Cihazlar ve Aksesuarlar
橙汁燴排骨
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
柳橙 取汁液,1顆取皮屑4 - 6 顆
-
排骨 切段(約3公分),以滾水川燙去血水600 克
-
鹽1 茶匙
-
地瓜粉40 克
-
蛋1 顆
-
蜂蜜30 克
-
番茄醬50 克
-
糖20 克
-
太白粉 與3大匙水調勻3 茶匙
-
綜合甜椒 (紅、黃皆可),切片200 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
35.8 g
Kalori
1822 kJ /
435 kcal
Yağ
16.8 g
Lif
2.4 g
Karbonhidrat
33.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季好味道
70 Tarif
Tayvan
Tayvan