橙汁燴排骨

橙汁燴排骨

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 柳橙 取汁液,1顆取皮屑
    4 - 6 顆
  • 排骨 切段(約3公分),以滾水川燙去血水
    600 克
  • 1 茶匙
  • 地瓜粉
    40 克
  • 1 顆
  • 蜂蜜
    30 克
  • 番茄醬
    50 克
  • 20 克
  • 太白粉 與3大匙水調勻
    3 茶匙
  • 綜合甜椒 (紅、黃皆可),切片
    200 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 35.8 g
Kalori 1822 kJ / 435 kcal
Yağ 16.8 g
Lif 2.4 g
Karbonhidrat 33.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...