Cihazlar ve Aksesuarlar
紅龍果軟歐包
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 45 dk
3 個
Malzemeler
-
法國麵包粉160 克
-
高筋麵粉40 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
火龍果 去皮,切小塊125 克
-
法國老麵60 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
奶油 切塊,置於室溫軟化25 克
-
熱水80 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 個
Protein
13.3 g
Kalori
1526.7 kJ /
366.3 kcal
Yağ
8.3 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
63 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
麵粉實驗室(下)
70 Tarif
Tayvan
Tayvan