Cihazlar ve Aksesuarlar
軟餅乾
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 50 dk
16 塊
Malzemeler
-
奶油 置於室溫軟化80 克
-
白巧克力 切碎40 克
-
冰糖粉 以篩網過篩55 克
-
蛋1 顆
-
低筋麵粉 以篩網過篩160 克
-
杏仁粉25 克
-
水滴牛奶巧克力 (烘焙用)50 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 塊
Protein
1.9 g
Kalori
518 kJ /
123 kcal
Yağ
6 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
16 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan