Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
TM6 TM5

Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)

5.0 ( 4 değerlendirme )

Malzemeler

Mushroom Dashi Broth

  • 16 oz cremini mushrooms
  • 50 oz water
  • 1 oz kombu seaweed

Toasted Coconut Cinnamon Broth

  • 16 oz fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed
  • 2 oz tamari sauce
  • 2 ½ cinnamon sticks toasted (see Tip)
  • 3 oz toasted coconut

Dumpling Filling

  • 44 oz water divided
  • 17 ½ oz kabocha squash peeled, deseeded and cubed (1 in.)
  • 1 oz tamari sauce
  • ½ oz rice vinegar
  • ½ oz coconut oil
  • 1 ½ tsp grated fresh ginger to taste (isteğe bağlı)
    veya 1 ½ tsp ginger paste to taste (isteğe bağlı)
  • ½ oz agave (isteğe bağlı)
  • 20 wonton wrappers (round)
  • microgreens
    veya edible flowers

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
263.9 kcal / 1104.3 kJ
Protein
10.9 g
Yağ
10.4 g
Karbonhidrat
36.6 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
8.2 g
Sodyum
979.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler