Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)

Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)

4.6 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 10 dk
6 portions

Malzemeler

Mushroom Dashi Broth
  • cremini mushrooms
    16 oz
  • water
    50 oz
  • kombu seaweed
    1 oz
Toasted Coconut Cinnamon Broth
  • fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed
    16 oz
  • tamari sauce
    2 oz
  • cinnamon sticks toasted (see Tip)
    2 ½
  • toasted coconut
    3 oz
Dumpling Filling
  • water divided
    44 oz
  • kabocha squash peeled, deseeded and cubed (1 in.)
    17 ½ oz
  • tamari sauce
    1 oz
  • rice vinegar
    ½ oz
  • coconut oil
    ½ oz
  • grated fresh ginger (isteğe bağlı) to taste
    1 ½ tsp
    1 ½ tsp ginger paste, to taste
  • agave (isteğe bağlı)
    ½ oz
  • wonton wrappers (round)
    20
  • microgreens
    edible flowers

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 979.6 mg
Protein 10.9 g
Kalori 1104.3 kJ / 263.9 kcal
Yağ 10.4 g
Lif 3.6 g
Doymuş Yağ 8.2 g
Karbonhidrat 36.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...