Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 克 蒜頭
- 20 克 薑, 切塊
- 30 克 奶油
- 2 塊 日式咖哩塊 (約60克),切小丁
- 20 克 米酒
- 1 茶匙 糖
- 1 小撮 白胡椒粉
- 200 克 椰奶
- 300 克 生白蝦, 去鬚腳、腸泥
- 2 把 冬粉 (約70克),泡水至軟,切小段
- 5 克 新鮮辣椒, 切絲,裝飾用
- 10 克 蔥, 切絲,裝飾用
- 5 克 新鮮香菜, 只取葉子,裝飾用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2095 kJ / 500 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Karbonhidrat
- 32.5 g
- Yağ
- 12.1 g
- Lif
- 2.9 g