Cihazlar ve Aksesuarlar
五香醉元蹄
Hazırlık 10 dk
Toplam 50sa 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
紹興酒200 克
-
高湯400 克
-
水2700 克
-
紅棗10 顆
-
鹽½ 茶匙
-
當歸1 片
-
枸杞1 大匙
-
豬腳 (前蹄部位)600 克
-
薑 切片30 克
-
蔥 切段(約5公分)20 克
-
米酒30 克
-
冰塊水500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
189.3 mg
Protein
34.4 g
Kalori
1895.1 kJ /
453.4 kcal
Yağ
26.6 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
168.9 g
Karbonhidrat
10.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
夏日開胃菜
8 Tarif
Tayvan
Tayvan