Cihazlar ve Aksesuarlar
蝦鬆
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
8 人份
Malzemeler
-
無鹽腰果20 克
-
油15 克
-
新鮮香菇 切塊40 克
-
蝦仁300 克
-
新鮮荸薺 切塊200 克
-
西洋芹 切末30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
萵苣8 片
-
油條 先以100°C烤10分鐘1 條
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
6.068 g
Kalori
346 kJ /
82 kcal
Yağ
3.725 g
Lif
1.146 g
Karbonhidrat
6.904 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan