筍絲滷肉

筍絲滷肉

4.3 19 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 25 dk
6 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 切段
    50 克
  • 五花肉 切片(厚約0.5公分)
    600 克
  • 醬油
    60 克
  • 筍絲 以熱水川燙去除澀味
    250 克
  • 20 克
  • 550 克
  • 米酒
    20 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 (isteğe bağlı)
    10 克

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 12.45 g
Kalori 1425 kJ / 340 kcal
Yağ 29.687 g
Lif 1.505 g
Karbonhidrat 4.517 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...