Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo mezze maniche
- pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 9114 kJ / 2178 kcal
- Protein
- 93.4 g
- Karbonhidrat
- 254.1 g
- Yağ
- 94.5 g
- Doymuş Yağ
- 34.2 g
- Lif
- 9.2 g
- Sodyum
- 6307.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Ziti al forno ragù e speck
1h
Pasta tonno e olive
35min
Pasta alla carcerata
30min
Pappardelle alla papalina
30min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti cacio e pepe
35min
Torta di riso cacio e pepe
1u. 30min
Palline di Parmigiano Reggiano
30min
La cacio e pepe
20 Min