Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo mezze maniche
- pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 9114 kJ / 2178 kcal
- Protein
- 93.4 g
- Karbonhidrat
- 254.1 g
- Yağ
- 94.5 g
- Doymuş Yağ
- 34.2 g
- Lif
- 9.2 g
- Sodyum
- 6307.7 mg
Alternatif tarifler
Spaghetti all'amatriciana
35 dk
Penne alla Norcina
45 dk
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 dk
Pasta panna e salmone
30 dk
Pasta tonno e olive
35 dk
Spaghetti alla carbonara
30 dk
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 dk
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 dk
Spaghetti alla checca
40min
Pasta alla carcerata
30 dk
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 dk
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 dk