Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 275 g bal
- 1400 g su
- 250 g demirhindi, kurutulmuş, ufalanmış (750 g su ile 12 saat ıslatılmış)
- 1 çubuk tarçın
- 2 - 3 adet karanfil
- 10 g zencefil, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 1 tutam adaçayı yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- 1 - 2 tutam kurutulmuş ıhlamur (isteğe bağlı)
- ½ adet yıldız anason (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 836.7 kJ / 199.9 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 52.9 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Demirhindi Şerbeti
13 godz. 30 min
Çilekli Ballı Limonata
5 Min
Bademli Karamel Şekerlemesi
1h 45min
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Keine Bewertungen
Çilekli Ballı Pratik Dondurma
5 Min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Falafel
1 godz. 25 min
Kakaolu Muzlu Avokado Mus
1h 15min
Reyhan Şerbeti
4 Std. 30 Min
Hibiskus Şerbeti
3h 25min
İmam Bayıldı
1h
Çilek Reçeli
1h 5min