Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 275 g bal
- 1400 g su
- 250 g demirhindi, kurutulmuş, ufalanmış (750 g su ile 12 saat ıslatılmış)
- 1 çubuk tarçın
- 2 - 3 adet karanfil
- 10 g zencefil, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 1 tutam adaçayı yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- 1 - 2 tutam kurutulmuş ıhlamur (isteğe bağlı)
- ½ adet yıldız anason (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 836.7 kJ / 199.9 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 52.9 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Çikolatalı ve Portakallı Dondurma
12h 20min
Sindirim Çayı
35 min
Karides Sote
10 min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Değerlendirme yok
İtalyan Baharat Karışımı
15 min
Kaymaklı Lokum
26h 35 min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Demirhindi Şerbeti
Değerlendirme yok
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 Std. 15 Min
Sebze Salatası
15 min
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40 Min
Cacık
15 min