Cihazlar ve Aksesuarlar
花蹄白鱈 - 徐哲穎
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 55 dk
4 人份
Malzemeler
-
花生仁60 克
-
乾燥黃豆20 克
-
乾香菇5 克
-
中藥包 (中藥材內容物請見要訣)1 包
-
水600 克
-
豬腳 切丁(約1.5公分)350 克
-
黑麥汁600 克
-
鹽2 茶匙
-
鱈魚片 切成3塊,厚度約2.5公分(詳見變化)300 克
-
白胡椒粉 (約2克)1 - 2 小撮
-
青蔥 切蔥花20 克
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
263 mg
Protein
36 g
Kalori
1933.2 kJ /
462.5 kcal
Yağ
24.4 g
Lif
3.4 g
Doymuş Yağ
123 g
Karbonhidrat
27.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
頂尖對決之王者食譜
6 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
日式叉燒
Pas d’évaluation
大盤雞
45min
筍絲滷肉
1h 25min
蔥爆筍絲豬肉
1h 20min
香辣肉燥
35min
茄汁豬肉
35min
奶油咖哩燉雞
1h 50min
法式白醬蘑菇雞
35min
橙汁燒雞
40min
紹興醉雞
2h
豆豉小排
1h 10min
安東燉雞
1h