
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dolgu
-
10 - 15
g tarhun, taze sadece yaprakları, damak tadına göre
veya frenk soğanı parçalara bölünmüş (4 cm) - 80 g enginar kalbi, konserve süzdürülmüş
- 100 g ricotta peyniri, taze
- 20 g limon suyu
- ½ tk tuz
- ½ tk karabiber
Tavuk Sarma ve Kırmızı Biber Sosu
- 4 tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yaklaşık 180 g), kalınlığı yaklaşık 1 cm olacak şekilde inceltilmiş (dövülmüş), bk. öneriler
- 1400 - 1500 g su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 2 kırmızı biber ikiye bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
- 4 diş sarımsak kabukları soyulmamış
- 40 g zeytinyağı
- ¼ tk deniz tuzu
- 1 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 314.8 kcal / 1316.8 kJ
- Protein
- 39 g
- Yağ
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Lif
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Sodyum
- 140.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fresa Colada Mokteyl
5 dk
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 20 dk
Domates Soslu Bulgurlu Köfte (Bebek Yemeği)
45 dk
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8sa
Buharda pişmiş köfteler
30 dk
Karidesli Şehriye Çorbası
40 dk
Beyaz Çikolatalı Sütlaç
6sa 5 dk
Frambuazlı Salata Sosu
10 dk
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 dk
Sebzeli Kuzu Yahni
55 dk
Ayva Tatlısı
3sa