Cihazlar ve Aksesuarlar
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 10 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Dolgu
-
frenk soğanı, parçalara bölünmüş (4 cm)tarhun, taze sadece yaprakları, damak tadına göre10 - 15 g
-
enginar kalbi, konserve süzdürülmüş80 g
-
ricotta peyniri, taze100 g
-
limon suyu20 g
-
tuz½ tk
-
karabiber½ tk
Tavuk Sarma ve Kırmızı Biber Sosu
-
tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yaklaşık 180 g), kalınlığı yaklaşık 1 cm olacak şekilde inceltilmiş (dövülmüş), bk. öneriler4
-
su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)1400 - 1500 g
-
limon suyu (bk. öneriler)30 g
-
kırmızı biber ikiye bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış2
-
diş sarımsak kabukları soyulmamış4
-
zeytinyağı40 g
-
deniz tuzu¼ tk
-
karabiber1 tutam
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
140.8 mg
Protein
39 g
Kalori
1316.8 kJ /
314.8 kcal
Yağ
15.5 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Karbonhidrat
2.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 dk
Ispanaklı Beyaz Pizza
1sa 30 dk
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1sa 45 dk
Badem Posasından Pankekler
30 dk
Parça Çikolatalı Naneli Dondurma
12sa
Kuzu Pirzola, Ratatuy, Fasulye ve Patates Graten
Değerlendirme yok
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20 dk
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1sa 55 dk
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 dk
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35 dk
Hint Usulü Köri ve Tereyağlı Tavuk (Butter Chicken)
1sa