Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dolgu
-
10 - 15
g tarhun, taze, sadece yaprakları, damak tadına göre
veya frenk soğanı, parçalara bölünmüş (4 cm) - 80 g enginar kalbi, konserve, süzdürülmüş
- 100 g ricotta peyniri, taze
- 20 g limon suyu
- ½ tk tuz
- ½ tk karabiber
Tavuk Sarma ve Kırmızı Biber Sosu
- 4 tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yaklaşık 180 g), kalınlığı yaklaşık 1 cm olacak şekilde inceltilmiş (dövülmüş), bk. öneriler
- 1400 - 1500 g su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 2 kırmızı biber, ikiye bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
- 4 diş sarımsak, kabukları soyulmamış
- 40 g zeytinyağı
- ¼ tk deniz tuzu
- 1 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1316.8 kJ / 314.8 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 140.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mercimek Çorbası
45 Min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5 min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Sebze Suyu
40 min
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1h 40min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1h 5 min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 Min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Vegan Makarna
1h
Havuçlu Çiğ Kek
3h 15min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min