Cihazlar ve Aksesuarlar
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 10 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Dolgu
-
frenk soğanı, parçalara bölünmüş (4 cm)tarhun, taze sadece yaprakları, damak tadına göre10 - 15 g
-
enginar kalbi, konserve süzdürülmüş80 g
-
ricotta peyniri, taze100 g
-
limon suyu20 g
-
tuz½ tk
-
karabiber½ tk
Tavuk Sarma ve Kırmızı Biber Sosu
-
tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yaklaşık 180 g), kalınlığı yaklaşık 1 cm olacak şekilde inceltilmiş (dövülmüş), bk. öneriler4
-
su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)1400 - 1500 g
-
limon suyu (bk. öneriler)30 g
-
kırmızı biber ikiye bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış2
-
diş sarımsak kabukları soyulmamış4
-
zeytinyağı40 g
-
deniz tuzu¼ tk
-
karabiber1 tutam
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
140.8 mg
Protein
39 g
Kalori
1316.8 kJ /
314.8 kcal
Yağ
15.5 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Karbonhidrat
2.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Baklava Cheesecake
3sa 30 dk
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1sa 10 dk
Domates Soslu, Arpa Şehriyeli Bütün Tavuk
2sa
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Değerlendirme yok
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 dk
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1sa 10 dk
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40 dk
Pesto, Patates ve Fasulyeli Lazanya
Değerlendirme yok
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Değerlendirme yok
Kuru Cacık (Tzatziki)
20 dk
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2sa 10 dk
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1sa 45 dk