Cihazlar ve Aksesuarlar
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 10 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Dolgu
-
frenk soğanı, parçalara bölünmüş (4 cm)tarhun, taze sadece yaprakları, damak tadına göre10 - 15 g
-
enginar kalbi, konserve süzdürülmüş80 g
-
ricotta peyniri, taze100 g
-
limon suyu20 g
-
tuz½ tk
-
karabiber½ tk
Tavuk Sarma ve Kırmızı Biber Sosu
-
tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yaklaşık 180 g), kalınlığı yaklaşık 1 cm olacak şekilde inceltilmiş (dövülmüş), bk. öneriler4
-
su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)1400 - 1500 g
-
limon suyu (bk. öneriler)30 g
-
kırmızı biber ikiye bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış2
-
diş sarımsak kabukları soyulmamış4
-
zeytinyağı40 g
-
deniz tuzu¼ tk
-
karabiber1 tutam
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
140.8 mg
Protein
39 g
Kalori
1316.8 kJ /
314.8 kcal
Yağ
15.5 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Karbonhidrat
2.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Değerlendirme yok
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
1sa
Peynirli Omlet
15 dk
Tavuklu ve Körili Darı
35 dk
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
1sa 10 dk
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 dk
Asya Usulü Salata Sosu
Değerlendirme yok
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 dk
Portakallı İngiliz Pudingi (Buharda Pişmiş Yoğun Kek)
Değerlendirme yok
Hint Usulü Köri ve Tereyağlı Tavuk (Butter Chicken)
1sa
Tavuklu Quesadilla ve Guacomole
1sa
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20 dk