Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dolgu
-
10 - 15
g tarhun, taze, sadece yaprakları, damak tadına göre
veya frenk soğanı, parçalara bölünmüş (4 cm) - 80 g enginar kalbi, konserve, süzdürülmüş
- 100 g ricotta peyniri, taze
- 20 g limon suyu
- ½ tk tuz
- ½ tk karabiber
Tavuk Sarma ve Kırmızı Biber Sosu
- 4 tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yaklaşık 180 g), kalınlığı yaklaşık 1 cm olacak şekilde inceltilmiş (dövülmüş), bk. öneriler
- 1400 - 1500 g su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 2 kırmızı biber, ikiye bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
- 4 diş sarımsak, kabukları soyulmamış
- 40 g zeytinyağı
- ¼ tk deniz tuzu
- 1 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1316.8 kJ / 314.8 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 140.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Un Kurabiyesi
1h
Etli Bamya
1h 10min
Spagetti Carbonara
40 min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20 min
Vegan Rokoko Pasta
3h 30min
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 Min
Turna Yemişli Sıcak Beyaz Şarap
30 Min
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Patates Salatası
1h
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1h 5min
Milföy Pastası
5h
Tereyağlı Krema
10 Min