Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 di calamari freschi, puliti (il mantello) (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 284.5 kJ / 68 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Sodyum
- 185 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1h 20min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45min
Calamari Sottovuoto
50min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h