Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 di calamari freschi, puliti (il mantello) (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 284.5 kJ / 68 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Sodyum
- 185 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 godz. 10 min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30 min
Insalata di baccalà sottovuoto
1h
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1 godz. 10 min
Calamari Sottovuoto
50 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 godz. 20 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 godz. 10 min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 godz. 20 min