Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 di calamari freschi, puliti (il mantello) (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 284.5 kJ / 68 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Sodyum
- 185 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20 min.
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min.
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2h 55min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30 min.
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Calamari Sottovuoto
50 min
Insalata di baccalà sottovuoto
1h
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1h 10 min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10 min
Baccalà mantecato alla veneziana
40min