Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g water
- 350 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 1 ½ tl zout
- 350 g groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
- 2 citroenen (inclusief citroen voor het serveren)
Hollandaisesaus
- 100 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 50 g witte wijn
- 10 g citroensap, vers geperst
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 3694 kJ / 882 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 59 g
- Lif
- 7.1 g
Alternatif tarifler
Citroen en yoghurt dessert
Değerlendirme yok
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Mini panettone
Değerlendirme yok
Vleesballetjes met parelrijst
Değerlendirme yok
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1ωρ. 40 λεπτ.
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1hod. 25min
Tomatenrijst
30 λεπτ.
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 λεπτ.
Boerenbrood
2hod.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 λεπτ.
Zalm en venkel risotto
25min