Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g boter, in stukken
- 50 g water
- 1 el citroensap
- 3 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Totale recept
- Kalori
- 8751 kJ / 2093 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 227 g
- Lif
- 0.1 g
Alternatif tarifler
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bearnaisesaus
20min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Chocolade en banaan charlotte
Değerlendirme yok
Bearnaisesaus
15min
Choronsaus
20min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Hollandaisesaus
15min
Groene pepersaus
20min
Romige aspergesoep
25 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Bechamelsaus
15min