Risotto met Parmezaanse kaas
TM6 TM5 TM31

Risotto met Parmezaanse kaas

4.3 (28 değerlendirme)

Malzemeler

  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
  • 1 sjalot (ca. 30 g)
  • 40 g boter
  • 10 g extra vergine olijfolie
  • 320 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)
  • 60 g droge witte wijn
  • 820 g water
  • 1 bouillonblokje (voor 0,5 l), vlees of groente
    veya 1 volle tl huisgemaakte bouillonpasta
  • ½ - 1 tl zout, naar smaak

Besin Değeri
şuna göre 1 portie
Kalori
1812 kJ / 433 kcal
Protein
9 g
Karbonhidrat
63 g
Yağ
15 g
Lif
1.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler