Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 sjalot (ca. 30 g)
- 40 g boter
- 10 g extra vergine olijfolie
- 320 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)
- 60 g droge witte wijn
- 820 g water
-
1
bouillonblokje (voor 0,5 l), vlees of groente
veya 1 volle tl huisgemaakte bouillonpasta - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Hollandaisesaus
15 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 godz. 25 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Değerlendirme yok
Basilicumpesto
10 min
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Worst met erwtenrisotto
30min
Pompoenrisotto met spek
25min
Vruchtensaus (coulis)
10 min
Zalm en venkel risotto
25min