Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de panais, coupés en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de beurre (voir "Conseil(s)")
- 200 g de mâche
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
-
4
c. à café d'huile de noisette, pour le service
(isteğe bağlı)
veya 4 c. à café d'huile de sésame (isteğe bağlı) - croûtons, pour le service (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 722.5 kJ / 173.8 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 12.3 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 529.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de chou-fleur au curry
35 min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25 min
Soupe carotte et céleri-rave, huile aux herbes
40 min
Velouté carotte-panais
35 min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45 min
Soupe aux asperges, carottes et amandes
45 min
Velouté d'épluchures d'asperges
45 min
Moules à la crème de panais et topinambour
45 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 min
Velouté d'endive
35 min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40 min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 min