Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g boter
- 240 g water
-
1
tl gedroogde gist (4 g)
veya 10 g verse gist - 30 g basterdsuiker
- 500 g broodmeel
- 1 tl zout
- Besin Değeri
- şuna göre 1 sneetje
- Kalori
- 375 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Vijfzadenbrood
1 godz. 50 min
Gestoomde broodjes
2 godz. 10 min
Gestoomd volkorenbrood
2 godz.
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Snel brood
50 min
Speltbrood
1 godz. 45 min
Brood van gierstmeel
2 Std. 35 Min
Brood met olijven
2 godz. 20 min
Baguette / Stokbrood
3h 45min
Boerenbrood
2 godz.
Melkbrood
2 godz. 20 min
Basis brooddeeg
5min