Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g witte asperges, geschild, het houtachtige uiteinde verwijderd, in stukken (4 cm) gesneden
- 100 g aardappels, in stukken gesneden
- 50 g uien, in helften gesneden
- 1 teentje knoflook
- 700 g water
- 1 opgehoopte tl groentenbouillonpasta, zelfgemaakt
- ¼ - ½ tl zout, naar smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar smaak
- 50 g smeerkaas
- 50 - 100 g zure room, 20% vet
- 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 325 kJ / 77 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hollandaisesaus
15 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Aspergesoep met citroen
55 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Uiensoep
1 Std.
Romige champignonsoep
20 Min
Pompoensoep
35 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Romige tomatensoep
25 Min