Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 克 水
-
300
克 新鲜综合菇类 (如香菇、杏鲍菇),切片
veya 300 克 蘑菇 ,切片 - 50 克 油
- 80 克 红葱头 ,切块
- 2 瓣 蒜头
- 25 克 姜 ,切片
- 40 克 葱 ,切小段
- 1 ½ 茶匙 五香粉
- 5 - 6 颗 干红辣椒
- 1 茶匙 水
- 1 茶匙 玉米淀粉
-
60
克 日式酱油(tamari)
veya 60 克 生抽 - 40 克 蚝油
-
1
茶匙 蔬菜高汤酱
veya ½ 蔬菜高汤块 -
1 - 1 ½
汤匙 红糖
veya 1 - 1 ½ 汤匙 糖 - ½ 茶匙 盐
- 200 克 泰国香米
- 100 克 西葫芦 ,切片
- 1 根 胡萝卜 (约100克),切丝
- 100 克 大白菜叶 ,切片
- 80 克 玉米笋 ,沥干水分的 (isteğe bağlı)
- 80 克 新鲜豆芽
- 黑芝麻油 ,上菜用
- 芝麻 ,装饰用
- 葱 ,切片,装饰用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1686.1 kJ / 403 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 62.3 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1161.3 mg